Durek Verrett med helseoppdatering

30/05/2024 19:47

redaktion

Nyheter
Foto: Privat
Nå kommer Durek Verrett med oppdatering.

Durek Verrett (49) har lenge vært åpen om sine helseutfordringer, spesielt behovet for en ny nyretransplantasjon etter at nyren han mottok fra sin søster i 2012, ikke lenger fungerer som den skal.

I september delte sjamanen en video der han bekreftet at han fortsatt måtte gjennomgå dialysebehandling tre ganger i uken.

Men nå er det nytt, og det ser ut til at Durek har fått bønnhørt.

Samtidig, etter kunngjøringen av bryllupsdatoen med prinsesse Märtha Louise (52) og at feiringen skulle finne sted i Geiranger, kom han med en bønn på Internett.

"Nå venter jeg på at venner skal tilby meg en ny nyre slik at jeg kan få en nyretransplantasjon. Jeg vil fortsette å helbrede og gjøre store ting," sa Durek i en direktesending på Instagram.

Nå ser det ut til at Durek Verretts bønn har blitt hørt. I et nylig delt videoinnlegg på Instagram fortalte han om en hendelse som skjedde under en av hans sessions:

"Det var en fantastisk kvinne i dag"

"Det var en fantastisk kvinne i dag, som kom til en «session» til meg i dag og tilbød meg sin nyre. Gud, hvor snilt er det?, hun sa:

'Jeg elsker den du er og jeg setter pris på alt du gir til verden. Og jeg vil tilby deg min nyre. Så om jeg kan det, la oss snakke om det.'"

Durek uttrykte sin takknemlighet og understreket hvor viktig generøsitet og vennlighet er. "Vi er mennesker på jorden, generøsitet og vennlighet er ikke vanskelig," sa han.

Det neste steget vil være å undersøke om Dureks kropp er kompatibel med nyren fra kvinnen som har tilbudt seg. Hvis det viser seg å være en match, kan Durek muligens gjennomgå operasjonen før bryllupet, som finner sted om tre måneder.

Prinsesse Märtha Louise har også blitt testet for å se om hun kunne være en donor, men dessverre var resultatet negativt. Prinsessen selv har ikke kommentert dette, og det er derfor usikkert om hun har gjennomgått en slik test.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.