Eier du en airfryer? Da bør du lese dette

29/03/2024 15:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Eier du en airfryer?

Det har ikke sluppet unna nesen til noen at airfryeren har tatt nordmennene med storm.

Den sto øverst på utallige norske ønskelister til jul, og den fortsetter å erobre en plass i mange norske hjem.

Nå er det gode nyheter for de nå mange airfryer-eierne, som får en unik mulighet til å se apparatet sitt i et helt nytt lys.

Den berømte danske kokken Casper Sobczyk slipper sin andre kokebok i dag, på bursdagen sin. Denne gangen er det danskenes appetitt og entusiasme for airfryeren som danner grunnlaget for den nye kokeboken med hele 100 oppskrifter.

Casper Sobczyk gleder seg til å hjelpe folk med smakfulle oppskrifter på airfryeren, og i kokeboken 100 airfryer-oppskrifter dekker kokken frokost, desserter, pastaretter samt gris-, biff- og grønnsaksretter.

Det skriver StoryBy i en pressemelding.

– Jeg opplever stor nysgjerrighet på mulighetene en airfryer har. De siste to årene har jeg solgt mange egne airfryere, og generelt møter jeg mange som er begeistret for alle mulighetene det gir. Kokeboken er ment som en guide til mulighetene som finnes og smaksopplevelsene man kan sette sammen, sier Casper Sobczyk og fortsetter:

– Kokeboken og de 100 rettene sikrer noe for enhver smak for enhver familie. Det er rom for prøving og feiling. Enten du nettopp har fått en airfryer til jul eller har hatt den i to år, er kokeboken noe for deg. Jeg er også glad og stolt over at den har kommet så langt og allerede er kjøpt inn i butikker over hele landet, sier en stolt Casper Sobczyk.

Kokeboken traff hyllene fredag 22. mars

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.