Eier du en Netflix-konto? Da bør du lese dette umiddelbart

09/04/2024 05:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Eier du en Netflix-konto?

Hvis du har Netflix, vil du nå gjøre det bra å peke på ørene.

Saken er at det sirkulerer en svindelmelding i Netflix navn som prøver å lokke uskyldige kunder av strømmetjenesten til en lenke sendt til dem.

I meldingen skriver svindlerne at din automatiske fornyelse av abonnementet mislyktes, og at du bare må klikke på lenken hvis du vil beholde den.

Men det bør du ikke i noe tilfelle gjøre.

Hvis du følger lenken, vil du mest sannsynlig bli ført til en side der du kan legge inn informasjonen din, som svindlerne da vil ha tilgang til.

Hvis du noen gang mottar denne tekstmeldingen - eller en lignende - husk at du ikke bør handle med en gang. Undersøk alltid videre og kontakt det aktuelle selskapet gjennom deres offisielle kanaler hvis du er i tvil.

Advarselen, som er sendt ut via den populære appen Mitt digitale selvforsvar, kan leses her:

"Pass deg for falske tekstmeldinger fra Netflix. Meldingen sier at du må oppdatere informasjonen din via en lenke siden den automatiske fornyelsen av abonnementet mislyktes. Ikke klikk på lenken, bare slett tekstmeldingen."

Nedenfor er et eksempel på svindelmeldingen som er i omløp.

Foto: Mitt digitale selvforsvar

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.