Ekte drømmejobb: Få betalt for å reise og drikke øl

30/06/2023 13:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Høres det ut som en drøm å reise rundt og drikke øl? I så fall kan du nå få betalt for det.

Har du alltid drømt om å reise rundt i Storbritannia mens du drikker øl? I så fall kan det godt være drømmejobben din som nettopp har blitt ledig.

Brit Stops, et fellesskap med over 1100 små bedrifter, inkludert puber, bryggerier og vingårder, som lar bobiler og campingvogner overnatte gratis, vil bruke verdens første "Pint Chaser".

Det vil være din jobb å lage en rute med de beste pubene i Storbritannia. Så lag en rute som tar deg forbi noen av de mer enn 750 pubene som er en del av Brit Stops-fellesskapet.

For å kunne gjøre dette må du selvsagt besøke de mange stedene. Derfor vil du få muligheten til å bo på disse pubene rundt om i Storbritannia, hvor du også får servert deres fineste øl.

Dette skriver det britiske mediet Daily Star.

Ja, du leste riktig. Brit Stops vil betale noen for å drikke øl og campe i en luksuriøs bobil. Hvis du alltid har ønsket å utforske hvert hjørne av Storbritannia, er dette en fin måte å gjøre det på.

Som 'Pint Chaser' må du tilbringe en enkelt natt på hver pub, hvor du også får prøve ut deres utvalg av forskjellige øl. De må selvfølgelig også promotere reiser med Brit Stops, derfor må de anmelde hvert sted.

I tillegg vil dokumentering av reisen på sosiale medier og utforming av tidligere nevnte rute også være en del av oppgavene.

Brit Stops vil ikke bare betale for en øl på hver av de mange pubene. De betaler deg også et daglig stipend og gir deg en luksuriøs bobil. Og selvfølgelig får du også livsvarig Brit Stops-medlemskap.

For å kunne søke på jobben er det et krav at du har gyldig førerkort. I tillegg må du kunne kjøre bobil og være over 18 år.

De stiller også et krav om at du kan bevise at du elsker puber. Dette er imidlertid neppe et problem hvis du tror at drømmejobben din vil være å reise rundt og smake på øl. Ønsker du å sende en søknad kan du gjøre det her.