Etter et eventuelt besøk av kong Frederik var det slutt: Nå bryter hun stillheten

10/03/2024 12:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Nå bryter han stillheten.

Etter en lang periode preget av stillhet og tilbaketrekning fra offentligheten, har den 47 år gamle meksikanskfødte jetsetteren Genoveva Casanova endelig brutt stillheten.

Gjennom et inderlig innlegg på Instagram, der hun feirer kjærligheten som 'den eneste måten', deler Genoveva Casanova sin takknemlighet til de mange som har vist hennes støtte og forståelse i en vanskelig tid:

"Hei alle sammen! Jeg er tilbake! Jeg vil takke alle menneskene som har bekymret seg det siste året, de som har forstått mitt fravær og min stillhet, og de som har sendt meg meldinger om kjærlighet og støtte", skriver Genoveva Casanova, som ikke legger skjul på sin takknemlighet for støtten hun har fått.

Casanova fortsetter med å snakke om behovet for ro i en turbulent tid og hans ønske om å gradvis gå tilbake til normalen:

"Det har vært noen måneder hvor jeg trengte litt fred og ro, men jeg gjør allerede mitt beste for å gradvis gå tilbake til mitt normale liv og oppfylle mine arbeidsforpliktelser. Nok en gang, tusen takk! Taj og jeg gir deg vårt beste smil med noen bilder av turen vår i ettermiddag og ønsker dere alle en riktig god kveld!"

Du kan se hennes Instagram-innlegg nedenfor:

Genoveva Casanovas offentlige gjenoppblomstring vekker ekstra oppmerksomhet, da hun tidligere har blitt omtalt i forbindelse med kong Frederiks besøk i Madrid.

Besøket, der han ble sett forlate leiligheten hennes, har vakt nysgjerrighet og spekulasjoner, og episoden har blitt dekket intensivt av media. Den episoden inneholder imidlertid flere ubesvarte spørsmål enn svar, og Kong Frederik selv har ingen flere kommentarer.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.