Fjordline kansellerer: Skapte trafikkaos

06/07/2024 17:59

Emma

Nyheter
Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com
Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com
Fjordline har avlyst flere avganger.

På grunn av været, som er meldt utover lørdag ettermiddag og kveld, avlyser Fjordline to avganger mellom Kristiansand og Hirtshals.

Fjordlines rute som går mellom Kristiansand og Hirtshals klokken 19.45 er lørdag kveld kansellert på grunn av været, selskapet på sin hjemmeside.

Det samme er også avgangen fra Hirtshals tilbake til Kristiansand klokken 22.50.

Natt til søndag er det ventet styrtregn og kraftig vind langs hele kysten på Sør- og Østlandet, opplyser Meteorologisk institutt.

Lørdag ettermiddag var det store trafikale problemer ved ferjeterminalen, og politiet måtte dra til stedet for å undersøke situasjonen.

– Køen strakk seg helt opp til overgangen mellom E18 og E39, og hindret delvis trafikken her. En patrulje fikk snakket med de på havnen, som fikk åpnet et større område inn til avgangsområde og løst noe av problemet, sier operasjonsleder Knut Odde til TV 2. 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.