Flere barn innlagt på sykehus: Student delte ut Sprite-flasker med narkotika

23/04/2023 12:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere barn har blitt innlagt på sykehus etter å ha drukket fra Sprite-flasker delt ut av en annen student.

En mor har forklart at hennes 12 år gamle sønn er på bedringens vei etter uvitende å ha tatt stoff mens han var på skolen.

Gutten, som kommer fra Gwinnett County i USA, fortalte foreldrene at en elev hadde med seg Sprite-flasker på skolen, men ingen visste at de hadde et høyt innhold av THC-tyggegummi, noe som gjorde elevene syke.

Det skriver mediet Daily Star.

Når du bruker THC gummigodteri, kan du få alle fordelene forbundet med THC, som inkluderer smertelindring, stress og angsthåndtering, og bedre søvn, men det kan også utgjøre en fare.

Barnets mor sier at hennes barn ikke var den eneste som følte seg dårlig fra å konsumere THC, som vanligvis finnes i cannabis, og det er derfor du blir høy fra å konsumere det.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, forklarte til Channel 2 at hun hastet til Shiloh Middle School da hun fikk en telefon om at sønnen hennes skulle på sykehus.

– Han sa at han følte at han kom til å dø. Han sa at brystet hans føltes som om det var i ferd med å eksplodere, og han var veldig svimmel, sier hun.

Det var først senere at hun fant ut at den unge gutten hadde konsumert THC uvitende etter å ha akseptert brusen fra en annen student.

– De sa til meg at jeg ikke skulle bekymre meg for det akkurat nå. Jeg kommer til å bekymre meg for sønnen din, sa hun.

Hun sa at eleven ga Sprite-flaskene til totalt fire barn i klassen, og at hver flaske var høy i THC-gummier.

"Jeg hørte fra de andre barna at han ga dem til alle de smarte studentene," sa kvinnen.

Skolens rektor har i etterkant sendt et brev om hendelsen, som skal ha rammet fire barn.

– Studentene, som ikke visste at drikken inneholdt narkotika, ble syke og trengte legehjelp, skriver han.

– Jeg vil være tydelig. Handlingene til studenten som oppfordret klassekameratene til å konsumere drikken var farlige og vil ikke bli tolerert.

Moren til den 12 år gamle gutten er ikke i tvil om konsekvensene for eleven som tok med seg Sprite-flaskene på skolen.

"Hvis du gjør noe kriminelt, må du deporteres," sto det.

Kommunen vil ikke kommentere hvilken straff det kan utløse, men rektor har sagt at det kan bli en straffesak.

– Et annet barn er kanskje ikke like heldig som sønnen min var, sier moren, som vil at foreldre skal snakke med barna sine om hvordan narkotika kan tas med på skolen.

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".