Fly til Billund kansellert: Person død etter fall i flymotor

30/05/2024 08:05

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Flyet er nå kansellert.

Onsdag ettermiddag ble en hel rekke mennesker som var klare til å ta av i KLM-fly i Amsterdam vitne til en forferdelig ulykke.

Kort tid før avgang ble de vitne til at en person falt ned i de antente flymotorene.

Personen døde på stedet, skriver B.T.

Flyet, som skulle ta av fra Amsterdam til Billund, er kansellert som følge av den tragiske hendelsen.

Det er fortsatt ukjent om den avdøde er en mann eller en kvinne, eller om personen er passasjer eller ansatt.

Saken skal nå utredes av Arbetsmiljöverket.

– Hvis det har skjedd en arbeidsulykke, vil vi starte en kriminaletterforskning, sier en talsperson for arbeidstilsynet til det nederlandske mediet AD.

Passasjerene – og vitnene til ulykken – får krisehjelp etter hendelsen.

Foreningen for nederlandske piloter var raskt ute med å uttrykke sin medfølelse med de involverte og de pårørende til X.

– Vi har hørt om en tragisk hendelse på monteringsstedet @Schiphol med et fly. Vi er ikke kjent med noen detaljer på dette tidspunktet. Vår første bekymring og tanker går til de involverte og deres pårørende. Vi tilbyr vårt samarbeid og vår ekspertise for å undersøke den eksakte årsaken, skrev profilen på den sosiale medieplattformen.

Oppdatert...

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.