Forferdelig hendelse: Passasjerfly ble skutt i luften

21/02/2024 16:00

Sofie

Nyheter
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Et passasjerfly ble skutt i luften.

Under en innflyging til Dekai-flyplassen i Papua-provinsen, Indonesia, opplevde et passasjerfly fra Wings Air en skremmende hendelse da en kule traff flyskroget.

Hendelsen skjedde lørdag da flyet, en ATR-72-maskin med 36 passasjerer om bord, var på vei fra Jayapura til Dekai.

Til tross for skuddet, som gikk gjennom kabinen ved setene 19 a-c, klarte pilotene å lande flyet sikkert uten at noen passasjerer ble direkte truffet av kulen.

En person fikk imidlertid lettere skader fra løse gjenstander som følge av hendelsen.

Ifølge lokale medier mistenker de at angrepet ble utført av medlemmer fra en lokal væpnet separatistgruppe, kjent som KKB, som kjemper for Papuas uavhengighet fra Indonesia.

Dette angrepet er del av en rekke voldelige handlinger fra gruppen, inkludert kidnappingen av en charterpilot fra New Zealand i februar 2023, som fortsatt holdes som gissel. Det skriver Abcnyheter.

På grunn av sikkerhetssituasjonen, var det ingen flygninger planlagt til området etter hendelsen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.