Forferdelig tragedie: Gravide Laura drept av sin 2 år gamle sønn

25/06/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat/Facebook
Foto: Privat/Facebook
Politiet etterforsker fortsatt den grusomme hendelsen.

Forrige fredag ​​utspilte en forferdelig tragedie seg i et hjem i Ohio. 31 år gamle Laura ble skutt og drept av sin 2 år gamle sønn. Hun var gravid i åttende måned da tragedien inntraff.

Ved middagstid fikk nødsentralen en telefon fra Laura selv, som fortalte at hun var skutt i ryggen av sin to år gamle sønn. Det opplyser Norwalk Police Department i en pressemelding ifølge People.

Mannen til Laura var på jobb da det skjedde, men ringte 911 noen sekunder senere da han hadde fått en telefon fra Laura som ba ham om å få hjelp. Da nødetatene ankom familiens hjem, fant de Laura og sønnen hennes på soverommet.

Laura var fortsatt ved bevissthet og kunne fortelle at sønnen ved et uhell hadde tatt tak i den halvautomatiske pistolen, som lå i en skuff på soverommet.

Vanligvis var pistolen låst, men på en eller annen måte hadde sønnen klart å få tak i den. Den lille gutten lekte med den og skjøt derfor ved en forferdelig ulykke moren i ryggen.

Laura ble fraktet til sykehuset, hvor det ble utført et akutt keisersnitt. Babyen sto dessverre ikke til å redde og noen timer senere ble også Laura erklært død. Lauras ektemann har informert om tragedien på Facebook.

"Hvis du ikke har hørt, gikk Laura og vår ufødte sønn Talisen bort på fredag. Det finnes ikke ord for smerten og tapet jeg føler. Hun var, og vil alltid være, den største kjærligheten i mitt liv," sier han.

Ifølge Cleveland 19 News pågår etterforskningen av hendelsen fortsatt. Arbeidet fortsetter med å avklare hvordan 2-åringen klarte å få tak i pistolen og trekke avtrekkeren.