Forferdelig tragedie: Syv mennesker drept - en av dem var bare åtte år gammel

22/04/2024 08:49

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kollisjon under et løp har krevd syv menneskeliv.

En stor gruppe tilskuere og funksjonærer ble truffet av en løpsk bil under et løp i byen Diyatalawa, som ligger 180 kilometer fra byen Colombo.

Sju personer døde - inkludert en åtte år gammel jente - og 21 ble skadet, hvorav tre fortsatt er i kritisk tilstand, melder BBC, som melder at det var opptil 100.000 tilskuere på løpet, kalt Fox Hill Supercross.

Blant de døde var fire tjenestemenn.

Ulykken skjedde da en sjåfør mistet kontrollen over bilen i en sone der tjenestemenn prøvde å bremse ved å vifte med flagg, sa en polititalsmann.

Løpet på Sri Lanka ble raskt avblåst etter ulykken, og nå undersøkes det hvordan det kunne ha gått så galt.

Den første kritikken av sikkerheten på banen er at tilskuerne ikke var ordentlig sikret med riktig barriereskjerming.

Løpet har eksistert siden 1993, men det har stått stille i fem år på grunn av pandemien og landets økonomiske utfordringer.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.