Fotballspiller meldt død: Men så kom sjokket

21/04/2024 15:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Lørdag kveld i siste uke kom den tragiske nyheten om at Rainford Kalaba hadde mistet livet. Men det viste seg å være feil.

Det var noe av et sjokk som rammet deler av fotballverdenen da zambiske medier lørdag kveld i siste uke meldte at den 37 år gamle fotballspilleren Rainford Kalaba hadde mistet livet i en trafikkulykke.

Men bare noen timer senere kom neste sjokk.

Rainford Kalabas klubb TP Mazembe måtte korrigere sin første uttalelse. Fotballspilleren var dog ikke død, men var i kunstig koma.

"Presisjon: Kalaba ble erklært død, men vi har nettopp fått vite fra det medisinske teamet at han nå er lagt i kunstig koma", skrev TP Mazembe på det sosiale mediet X.

Det er imidlertid ikke kunngjort ytterligere informasjon om zambierens tilstand.

Rainford Kalaba har 103 landskamper for Zambia og har scoret 15 mål.

Han har spilt for europeiske klubber som Braga, Gil Vicente og Leiria i Portugal, men det er i hjemlandet han har gjort seg mest bemerket.

TP Mazembe har spilt 280 kamper og scoret 78 mål.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.