Frankrike i sjokk: Sanger truffet av skudd, skulle ha opptrådt ved OL

24/04/2024 14:23

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
På grunn av ulykken og hans tilstand vil han ikke kunne opptre.

Tidlig mandag morgen ble politiet tilkalt til et feriested nær Bordeaux i Sør-Frankrike etter en alvorlig hendelse som har sjokkert hele Frankrike.

I feriebyen Biscarrosse ble den kjente sangeren Kendji Girac truffet av et skuddsår i brystregionen, melder BBC.

Det skjedde rundt klokken 05.30.

Det skriver B.T.

27 år gamle Kendji Girac, hvis opprinnelige navn er Kendji Maille, ble hastet til et sykehus i Bordeaux.

Han ble tidligere meldt å ha livsfare, men er nå utenfor livsfare, selv om han fortsatt er innlagt på sykehus.

Politiet etterforsker fortsatt årsaken til skytingen, men det antas nå at det var en ulykke.

Kendji Girac har selv fortalt ambulansepersonalet at han ved et uhell avfyrte en pistol som han angivelig kjøpte i en bruktbutikk.

– Dette er ikke en gjengrelatert skyting. Det var et uhell. Han lekte med pistolen og slo, sier en mann ved navn Emilio, som antas å være Kendji Giracs onkel, til AFP.

Kendji Girac ble nasjonalt kjent da han vant den store TV-låtkonkurransen «The Voice» i Frankrike i 2014. Siden den gang har han solgt millioner av album, og hitene hans 'Color Gitano' og 'Andalouse' har blitt spilt hundrevis av millioner ganger på YouTube.

– Vi er alle sjokkerte. Vi elsker ham. Han er en flott fyr, utrolig vennlig, alltid smilende, alltid klar til å hjelpe, sier den franske TV-verten Cyril Hanouna.

Kendji Girac skulle etter planen opptre i Marseille fredag for ankomsten av den olympiske flammen i Frankrike foran sommerens OL i Paris, men på grunn av ulykken og tilstanden hans vil han ikke kunne opptre.