Gode nyheter for Marabou elskere: Lanserer ny smak

26/01/2021 18:50

Emma

Nyheter
Marabou lanserer en ny smak som vil være en del av Marabous fasteutvalg.

I fjor inviterte Marabou sjokoladeelskere fra hele Norden til å være medskapere av en ny smak. I konkurransen fikk sjokoladefans muligheten til å dele sine drømmer om smakskombinasjoner, og vinnerne vil ha sin egen plass på godterihyllene.

Den første vinnende smaken, Marabou Popcorn, vil snart treffe hyllene. Sa Marabou i en pressemelding.

Den nye sjokoladeplaten er basert på Marabou melkesjokolade fylt med popcorn, knust sprø ristet mais og et dryss salt. Marabou Popcorn er ikke bare en spesialutgave, men vil bli inkludert i Marabous utvalg.

 

Svensk vinner

Vinnerbidraget ble sendt inn av svenske Eva, som krediteres ved å ha navnet sitt trykt på emballasjen. Hennes tanker bak vinnerbidraget er at salt og sjokolade i kombinasjon fungerer utrolig deilig og at det er mangel på sjokoladeprodukter med denne kombinasjonen på markedet. I sitt forslag skrev Eva at hvis forslaget hennes blir en realitet, tror hun det vil være den perfekte snacken.

Konkurransen, som var åpen fra 1 januar til 28 februar 2020, førte til mange og svært uventede kombinasjonsforslag som pistasj / fordøyelses / karamell, pekan / pasjonsfrukt / kokos og bringebær / banan.  Konkurransen viste at det er mange popgrain elskere i landet, men også fans av bringebær, hvit sjokolade, karamell, brownie og marshmallows - i mange eksotiske kombinasjoner. Men ingen av dem kunne utfordre popcorn i førersetet.

"Kombinasjonen av popcorn, knust sprø stekt mais og salt var, for å si det mildt, en svært populær kombinasjon i konkurransen, og mange sjokolade elskere stemte for forslaget. Vi er glade og stolte over at vi kan lansere det som en del av vårt faste utvalg i 2021, sier Trine Jørgensen, senior brand manager i Marabou.

Vil bli presentert i 2021

I 2021 vil de tre vinnerne bli presentert. Den første vinnende oppføringen - Marabou Popcorn - vil være en del av Marabous vanlige utvalg, sa Marabou.