Google Maps med endring: Påvirker alle brukere

29/02/2024 16:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Løsningen blir snart standardløsningen.

Google Maps er ekstremt praktisk for navigering og har hatt en betydelig utvikling de siste årene.

Denne appen tilbyr veiledning i sanntid, trafikkoppdateringer, alternative ruter og detaljerte kart, noe som gjør den til en viktig reisefølge. Nå kommer en viktig ny oppdatering.

Google Maps lanserer en banebrytende oppdatering som vil endre måten brukerne mottar veibeskrivelser på. Med den nye funksjonen, en tredimensjonal navigasjonsvisning, kan brukere nå oppleve bygninger og terreng i 3D. Dette vil ifølge Google tilby en mer intuitiv og detaljert navigasjonsopplevelse.

Denne forbedringen, som tidligere var tilgjengelig i en betaversjon, vil snart bli standard for alle Google Maps-brukere, inkludert de som bruker Android Auto.

Den innovative 3D-visningen endrer måten kartet vises på, ved at bygninger nå vises som tredimensjonale former i stedet for flate bilder. Dette gir kartappen en ny dimensjon, og gjør det enklere for brukere å navigere og finne frem i nye områder.

En bruker oppgir at det "gjør navigering enklere og forbedrer orienteringen i området" etter å ha prøvd den nye funksjonen.

Denne funksjonen ble først oppdaget av brukere i USA i tredje kvartal 2023 og har siden spredt seg til europeiske brukere. Den positive mottakelsen fra de første brukerne har oppmuntret Google til å gjøre 3D-visningen til standardvisning i appen.

Brukere har fortsatt muligheten til å bytte tilbake til den tradisjonelle 2D-visningen hvis de foretrekker det.

Mens den nye funksjonen stort sett har blitt positivt mottatt, har noen brukere nevnt begrensninger, som at 3D-visningen kun er tilgjengelig i appens lystema. Det er fortsatt usikkert om dette er en feil eller en bevisst beslutning fra Googles side.

Med den siste oppdateringen til Google Maps beveger vi oss mot mer avanserte og brukervennlige navigasjonsverktøy, som understreker appens rolle som en ledende aktør innen digital kartlegging og navigasjon.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.