Han setter en skål med bakepulver i kjøleskapet: Når du ser hva det gjør, vil du gjøre det samme

12/03/2024 22:00

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Det er genialt!

Et kjøleskap er en sentral del av de fleste kjøkken, men det kan også være en kilde til ubehagelig lukt dersom det ikke rengjøres regelmessig. Men det er en enkel løsning på det problemet. 

Alt du trenger å gjøre er å sette en liten bolle med bakepulver i kjøleskapet. Bakepulver er en naturlig deodorant som absorberer lukt uten å tilføre en sterk duft. 

Plasser en åpen skål med bakepulver på en av hyllene i kjøleskapet og la den stå der i en dag eller to.

Når tiden er ute er det bare å fjerne skålen og kjøleskapet ditt skal være fritt for ulike lukter. Det er lurt å gjøre det til en rutine, da du slipper å slite med lukt i kjøleskapet igjen.

I tillegg til å legge bakepulver i kjøleskapet, er det også lurt å tørke av hyller og skuffer regelmessig med en fuktig klut for å fjerne eventuelle matrester og smuss som også kan føre til vond lukt.

Du kan se en mann utføre det smarte rengjøringstipset nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.