Han ville hjelpe til med å bære badestamp ut i hagen: Det skulle han aldri ha gjort

18/05/2023 15:50

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Det gikk ikke som forventet.

Darren hadde vært så spent på å motta sin nye badestamp til hagen. Da den endelig ble levert, valgte den 49 år gamle salgssjefen fra Hertfordshire å hjelpe til med å bære badet ut i hagen.

Det skulle han aldri ha gjort. Under heisen hørte Darren plutselig et "pop" etterfulgt av stor smerte. Det var begge bicepsene hans som hadde poppet ut.

Derfor saksøker Darren Bedfordshire Hot Tubs for £ 200,000 - £ 1.7 millioner - fordi han mener transportøren droppet badestampen uten forvarsel, noe som forårsaket skaden på Darrens armer.

Bedfordshire Hot Tubs advokater tror ikke Darrens påstand er akseptabel.

"Han hjalp tiltaltes ansatte med å senke badestampen fra vognen, og da den var omtrent 15 tommer fra bakken, løsnet tiltaltes ansatte grepet om badestampen for å la den falle til bakken," sa en av Darrens advokater, ifølge Metro.

«Ingen av tiltaltes ansatte informerte imidlertid Mr. Berryman om at de ville slippe badestampen, og han satt igjen med hele vekten av badestampen på hendene og bøyde albuer. Han hørte en poplyd og kjente smerte i begge armene. Det ble senere konstatert på sykehuset at han hadde pådratt seg et distalt brudd i biceps på begge armer.

Kritikken fra Darrens advokater er at Darren ikke ble advart om risikoen som kunne være forbundet med å hjelpe til med lesingen av badet.

Men selskapets forsvarsadvokater er uenige, og sier:

"Det gis ingen innrømmelser med hensyn til årsakssammenhengen, arten eller omfanget av den påståtte skaden, tapet og skaden til saksøker."

Det var spaet nedenfor som Darren hadde kjøpt.

Foto: Privat