Her skjer det: Sveitsisk vinner av Eurovision knuser troféet sitt på scenen

12/05/2024 08:03

Henrik R

Nyheter
Foto: Eurovision
En video viser hvordan den sveitsiske Eurovision-vinneren, Nemo, knuser sitt eget trofé like etter at det er vunnet.

Det er ingen tvil om at den sveitsiske vinneren av Eurovision, Nemo, var begeistret for sin seier i natt.

Nemo, som overrasket alle ved å slå Kroatia, gikk nemlig opp på scenen og jublet, men samtidig endte sveitseren med å knuse sitt trofé mot scenegulvet, slik at det brakk.

Du kan se episoden lenger ned i artikkelen.

Eurovision spekket med drama

Uavhengig av om man er fan av Eurovision eller ikke, hersker det ingen tvil om at 2024-utgaven blir en man ikke glemmer med det første.

Sangkonkurransen inneholdt nemlig alt det dramaet som har manglet de siste mange årene.

Det var demonstrasjoner og protester før konkurransen, da Israel fikk lov til å delta. I tillegg var det både mystikk og drama omkring den nederlandske deltakeren, Joost Klein, som få timer før finalen ble kastet ut av konkurransen.

Det oppsto også et mindre drama da Nemo knuste sitt trofé, og ikke minst da den irske deltakeren ble intervjuet etter sitt nederlag.

Sangeren Bambie Thug har nemlig vært motstander av at Israel fikk delta i årets Eurovision, og vedkommende gikk helt amok da Israel endte rett over Irland i den samlede stillingen.

Dette fikk blant annet Bambie Thug til å kalle arrangøren av Eurovision, EBU, for alle mulige skjellsord.

Nå, tilbake til det hele startet med. Herunder kan du se øyeblikket hvor Nemo ødelegger sitt Eurovision-trofé.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.