Hvis du har handlet i Normal, bør du lese dette umiddelbart

28/06/2024 21:50

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Har du vært i Normal i det siste?

Det er ingen tvil om at butikkjeden NORMAL har en høy stjerne blant mange dansker.

Den danskeide butikkjeden, som satser på å selge helt normale varer til unormale priser, tilbyr alt hjertet begjærer.

Sortimentet omfatter kjente merkevarer innen personlig pleie, sminke, husholdningsartikler og søtsaker, og derfor kan alle dansker finne noe å kaste seg ut i når de besøker butikken.

Ifølge en tidligere pressemelding har kjeden mer enn 720 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland, Portugal og Spania, og har du besøkt en av dem den siste tiden, bør du nå spisse ørene.

Saken er nå den at et av produktene som har vært i hyllene i de mange butikkene, nå blir tilbakekalt.

Det opplyser butikkjeden selv i en pressemelding.

Det aktuelle produktet er lollipops av merket Lolli (Lollipops, 25 stykker, 250 gram, flere smaker). Tilbakekallingen omfatter alle batch- og best-før-datoer.

– Vi har dessverre funnet ut at det er funnet metall i noen produkter. Produktet kastes eller returneres til en NORMAL butikk», skriver kjeden.

Hvis du er en av de berørte danskerne, bør du ikke frykte at du har kastet bort pengene dine. NORMAL gir «naturligvis» pengene tilbake til de berørte kundene:

– Kundene kan selvfølgelig få pengene tilbake. NORMAL beklager naturligvis det inntrufne», avslutter de pressemeldingen.

Fakta om NORMAL
  1. Blant varene finner du hårpleie, hudpleie, husholdningsartikler, sminke, konfekt, drikke, etc.

  2. Utvalget inkluderer mer enn 4000 varenumre, og det er alltid et stort fast utvalg av produkter. I tillegg blir nye produkter kontinuerlig supplert.

  3. NORMAL åpnet sin første butikk i april 2013.

  4. I dag består kjeden av mer enn 720 butikker i 8 land.

  5. Kjeden regner med å åpne flere butikker de kommende årene.

  6. Følg www.facebook.com/NORMALDanmark og NORMAL sine andre sosiale medier.

  7. Besøk NORMALs hjemmeside på www.normal.dk.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.