Hvis du ikke kan se feilen her, bør du levere inn førerkortet ditt

05/05/2024 08:54

Henrik R

Nyheter
Foto: TikTok
De færreste legger merke til den lille feilen, men den er viktig.

Flere sliter med å oppdage den 'alvorlige feilen' begått av en person som var i ferd med å ta førerkort. Feilen ville ha ført til at de strøk på førerprøven.

Dette skriver DGN Driving School på sin TikTok.

En kjørelærer delte et klipp av en elev som utfører en nødbrems, og spurte seerne om noen kunne se hans feil.

DGN Kjøreskole la ut klippet på TikTok med bildeteksten til videoen:

"Kan du se den alvorlige feilen han gjorde under denne nødbremsen?"

En stor feil

Skolen la til at feilen ville ha ført til at eleven strøk på førerprøven.

Videoen har blitt sett over 10 millioner ganger, og kommentarfeltet var fullt av teorier om hva han gjorde galt. Var det føttene hans? Hendene hans? Clutchen?

DGN Kjøreskole ga vennlig en forklaring.

"Med nødbremsen vurderer ikke bare eksaminatoren hvordan du stoppet, men også hvordan du oppfører deg etter at du har stoppet," sa skolen til LADbible.

"I Samsons tilfelle stoppet han godt, men da han stoppet i den normale kjørestillingen, som var mot midten av veien, måtte han sjekke både blindsone og alle speil før han kjørte videre, men han glemte å sjekke venstre blindsone."

Bremsede fint

En video som er lagt ut på YouTube viser også instruktør Pin som veileder Samson gjennom hva som gikk galt. Samson så ut til å ta tilbakemeldingen med rak rygg.

"Du stoppet ganske bra," sa Pin. "Ikke grip etter clutchen først. Det er alltid brems, deretter clutch. Selv om du ikke trykker ned clutchen, og motoren stopper, er det ikke et problem, for hvis du trykker på clutchen først, vil det få deg til å akselerere litt før du bremser. Så - brems, clutch. Det var OK," forklarer Pin.

Det store spørsmålet

Så gikk han videre til det store spørsmålet.

"Hva skal du gjøre før du kjører igjen?" spurte han. Samson svarte: "Jeg burde sjekke blindsonen min i speilet."

"Blindsonen eller blindsonene?" spurte Pin, før han forklarte at han måtte sjekke begge sider, siden han stoppet midt i veien.

Han la til at dette ville ha telt som en alvorlig feil, og Samson kunne ikke unngå å si: "Oj."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.