Hvorfor McDonald's Coca Cola smaker bedre

Har du også tenkt at Coca Cola fra McDonald's smaker bedre enn noe annet sted?

Coca Cola er ikke bare cola. I hvert fall ikke hvis du spør den amerikanske bloggeren Mary Malcolm- som ofte ser i dybden i den karakteristiske plastkoppen med cola på McDonald's - som tusenvis av andre foreldre som venter på sine lekne barn på familierestauranten.

Mary Malcolm er så begeistret for McDonald's cola at hun har forsket å undersøke hvorfor denne type cola går rett inn i hennes tørste cola hjerte.

Selv om det er åpenbart å tro at det er et spørsmål om sirup, benekter Cola-bloggeren dette, men påpeker at McDonald's ikke får sirupen levert i plastbeholdere som andre restauranter, i stedet får de sirup i spesielle stålbeholdere som holder ting friskere.

«Du bør også vite at til tross for at McDonald's ikke gir deg ekstra sirup, tar de i sin sirup-dosering hensyn til de smeltende isbitene som fortynner drikken», skriver Mary Malcolm.

Den andre grunnen til at McDonald's cola er bedre, mener Cola-bloggeren, er relatert til den kalde temperaturen som drikkene alltid har. Dette gjør at karbondioksidet/brusen varer lenger og gir en bedre smak.

Størrelsen på sugerør er heller ikke ubetydelig for din smaksopplevelse.

"Sugerørene deres er litt større, på denne måten treffer flere av de kullsyreholdige herlighetene smaksløkene dine samtidig. Med sugerør er det virkelig bedre", skriver Mary Malcolm.

Den tredje og siste grunnen kan overraske deg. McDonald's filtrerer vannet sitt for å holde en høy kvalitet.

Hva slags cola er du mest til?