Idrettsstjerne i dyp sorg: Datteren druknet i familiens basseng

01/05/2023 09:26

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En forferdelig tragedie har rammet hele familien.

Den amerikanske NFL-stjernen Shaquil Barrett har nettopp opplevd en ufattelig tragedie. Hans 2 år gamle datter druknet i familiens basseng bare dager etter bursdagen hennes.

Nyheten ble søndag bekreftet av NFL-stjernens fotballag, som ga ut en uttalelse der de uttrykte kondolanser til ham og familien:

– Dagens tragiske nyheter er hjerteskjærende for alle medlemmer av Buccaneers-familien. Våre tanker og bønner er med Shaq, Jordanna og hele Barrett-familien i denne utrolig vanskelige tiden. Selv om ingen ord kan gi ekte trøst i en tid som denne, tilbyr vi vår støtte og kjærlighet når de begynner å bearbeide dette dype tapet av deres elskede Arrayah.

Politiet bekreftet også dødsfallet - og sa at Arrayah ble fraktet til sykehus søndag morgen, rett etter ulykken. Til tross for livreddende tiltak, sier politiet at hun ble erklært død kort tid senere.

Det melder TMZ.

Det er uklart hva som førte til ulykken - men politiet sier omstendighetene ikke ser ut til å være mistenkelige.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.