Innrømmet utroskap for 5 dager siden: Nå avslører Neymar kjønnet

27/06/2023 18:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bare noen dager etter å ha innrømmet utroskap, avslører fotballspilleren kjønnet til hans og kjærestens fremtidige barn.

Det har gått mindre enn en uke siden den brasilianske fotballstjernen Neymar tok til Instagram for å gi en offentlig unnskyldning til kjæresten sin, modellen Bruna Biancardi, som er gravid med barnet deres sammen.

"Beklager, jeg gjorde en feil. Alt dette påvirker den mest spesielle personen i livet mitt. Kvinne jeg drømmer om å ha ved min side, moren til barnet mitt. Det påvirket familien din, som nå er min familie. Det påvirket privatlivet ditt midt i svangerskapet,» skrev Neymar ifølge B.T. på sosiale medier etter at det ble avslørt at han hadde en affære med en brasiliansk modell ved navn Fernanda Campos tidligere i år.

Men dette tyder ikke på at det har ødelagt forholdet. I alle fall delte paret søndag en video på Instagram der de avslører kjønnet til deres fremtidige barn.

I videoen ser det ut til at de er veldig glade – og klemmer og kysser deles også når de finner ut at de venter en liten jente.

Du kan se videoen av Neymar og Bruna som avslører kjønnet nedenfor.

«Mini Bruna» blir deres første barn sammen.

Neymar, som spiller for Paris Saint-Germain, har et barn fra sitt tidligere forhold til Carolina Dantas.

Paret møttes i 2021 og var sammen til sommeren 2022, da de ifølge The Sun slo opp etter rykter om utroskap.

Men de klarte seg tilsynelatende ikke uten hverandre, for allerede i februar, da Neymar fylte 31, avslørte de at de hadde blitt sammen igjen - og nå venter de en liten jente.