Jacob fikk melding fra Emilie Meng samme kveld som hun forsvant: Nå bryter han tausheten

10/05/2024 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Politi
Foto: Politi
Emilie Mengs venn, Jacob, snakker nå ut.

Den 33 år gamle mannen, som snart er på tiltalebenken i en av de mest beryktede straffesakene i Danmark, har erklært seg ikke skyldig i de fleste tiltalepunktene som er reist mot ham.

Saken, som snart skal opp i retten i Næstved, gjelder alvorlige forbrytelser mot flere ungdommer, blant annet drapet på Emilie Meng, som forsvant natt til 10. juli 2016, etter at hun hadde valgt å gå hjem fra en kveld ute alene.

En av de siste som fikk kontakt med Emilie var Jakob Nabih Freije, som fikk en melding fra henne mens han var på jobb på diskoteket Nattoget.

Slik  skriver SE og HØR  via Sjællandske Nyheter.

Han sier om situasjonen at han ikke fikk snakke med Emilie Meng fordi det var mer enn nok å gjøre på jobb.

Jacob, som gikk i parallellklasse med Emilie på videregående, hadde tilbrakt mye tid med henne; både på fest og på fritiden.

– Hun var en søt jente. Det var ikke noe ondt i henne. Hun var stille og rolig, litt sjenert og sa ikke så mye. Og så var hun en jente som holdt fast ved sine meninger. Alt i alt en søt jente som ble tatt fra oss, sier Jakob til Sjælland.

Emilie Meng ble funnet død på julaften; Omtrent seks måneder etter at hun forsvant på mystisk vis.

Saken hennes ble en del av et større etterforskningskompleks, og den 33 år gamle mannen som er siktet i den saken er også siktet i to andre saker, blant annet saken om den 13 år gamle jenta som stjal alle overskriftene våren 2023.

13-åringen ble funnet sammen med tiltalte etter mer enn et døgn der hun hadde blitt utsatt for grusomme overgrep, ifølge påtalemyndigheten.

Rettssaken mot den tiltalte starter 14. mai og er berammet til å strekke seg over 18 dager. Mens mannen har innrømmet noen av tiltalepunktene i saken mot den 13 år gamle jenta, nekter han for å ha noe med de andre sakene å gjøre.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.