Josef Fritzl avslører bisarr drøm: Vil gjenforenes med familien

11/05/2023 09:44

Emma

Nyheter
Foto: Politiet i Østrike
Foto: Politiet i Østrike
I 24 år holdt Josef Fritzl datteren fanget i et sant mareritt av voldtekt og tortur, nå drømmer han om å bli gjenforent med familien.

I familiens kjeller i sitt hjem i Amstetten, Østerrike, holdt han datteren innelåst i flere tiår. Han voldtok henne og gjorde henne til mor til syv barn.

Likevel, nå fra fengselet, drømmer han om å bli gjenforent med dem, og han er sikker på at de vil "tilgi" ham for hans forbrytelser.

Ifølge The Sun forteller det dømte voldtekts monsteret dette gjennom sin advokat fra fengselet.

– Jeg er sikker på at jeg får se dem igjen en dag.

– Jeg tenker alltid på dem og hvordan jeg vil se barnebarna mine. Jeg er sikker på at jeg vil bli gjenforent med dem, og jeg tror de vil tilgi meg for det jeg har gjort, skrev han i uttalelsen fra sin advokat.

Her skriver han også hvordan han ønsker å oppleve frihet og forventer å leve til han er 130 år gammel.

Det var i 2008 at historien om Josef Fritz sendte sjokkbølger gjennom verdens befolkning. Her ble han arrestert, og det kom frem at datteren Elisabeth Frizl hadde levd et mareritt i 24 år som få kan fatte eller forstå.

Den unge kvinnen hadde blitt låst inne i en kjeller under familiens hjem, der den unge kvinnen forsøkte å holde seg selv og seks barn i live – barn hun alle hadde født etter at faren voldtok henne.

I april 2008 tok marerittet slutt. Den eldste av incestbarna, datteren Kerstin, ble syk og måtte på sykehus. På sykehuset ble leger og ansatte mistenksomme til historien fortalt av Elisabeths far og kidnapper.

Josef Fritzl ble arrestert og tilsto senere å ha voldtatt datteren minst 3000 ganger og holdt henne og hennes seks barn fanget i kjelleren.

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".