Josef Fritzls advokat med en overraskende avsløring: Her er hans siste ønske

07/03/2024 22:00

Sofie

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Etter mer enn et tiår i fengsel er spørsmålet om Josef Fritzls fremtidige levekår oppe til debatt.

En fersk rettsprosess har kastet lys over denne diskusjonen, med særlig fokus på Fritzls ønske om en fredeligere tilværelse.

"Han ville veldig gjerne bo i et hus, uavhengig med hage, hvor han kanskje kunne dyrke noe. Ideelt sett et sted i Østerrike med togforbindelse," sa Fritzls advokat, ifølge det østerrikske mediet OE24.

Denne saken har vært gjenstand for mye oppmerksomhet, ikke bare på grunn av dens kontroversielle karakter, men også på grunn av de juridiske presedensene og den offentlige debatten den har skapt.

Med overgangen fra spesialinstitusjon til vanlig fengsel på agendaen, har publikum og juridiske sakkyndige fulgt saken tett.

I tillegg har Fritzls advokat delt innsikt i hans nåværende tilstand og tilpasning til liv i fengsel. I løpet av tiden bak murene har han brukt mye av tiden på å se på TV – et forhold som har blitt mer intenst de siste årene.

"Det er som om han alltid føler seg velkommen og også sier farvel og tror han er en del av TV-programmet," sier advokaten, og gjenspeiler en bemerkelsesverdig psykologisk tilpasning.

Med Fritzls helse en økende bekymring, inkludert tidlige tegn på demens, er det klart at hans fremtidige forhold vil kreve spesiell oppmerksomhet. Mens saken fortsetter å utfolde seg, er interessen fra publikum og media fortsatt høy.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.