Jysk deler store nyheter

18/05/2024 19:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jysk deler en stor nyhet.

I begynnelsen av 2024 ga medarbeiderne i JYSK arbeidsplassen høye karakterer da de ble spurt om mangfold, likestilling og inkludering.

For å støtte mangfoldet enda mer har JYSK valgt å bli offisiell sponsor for Aarhus Pride i 2024.

Det skriver Jysk i en pressemelding.

"Vi er stolte av å støtte den lokale Pride i Aarhus, hvor vi har vårt internasjonale hovedkontor og flere butikker med mange forskjellige og dyktige medarbeidere. Grunnleggeren vår, Lars Larsen, åpnet også sin første JYSK-butikk på Silkeborgvej i 1979 i Aarhus, og siden den gang har vi bare vokst og blitt enda mer mangfoldige", sier Rami Jensen.

JYSK er for alle

I spørreundersøkelsen, der 99 % av totalt 1 900 medarbeidere i Danmark deltok, ble de blant annet spurt om de føler at de kan være seg selv på jobben, og om de tror at alle har like muligheter i JYSK uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, seksuell legning eller funksjonshemming.

På en skala fra 1-100, der 100 er best, har medarbeiderne gitt JYSK et gjennomsnitt på 87 på spørsmålet om de kan være seg selv på jobb. På samme skala har JYSK også fått 87 når det gjelder medarbeidernes vurdering av like muligheter for alle.

– Våre undersøkelser viser gang på gang at våre ansatte er både engasjerte og motiverte i arbeidet sitt. I år har vi også spurt mer direkte om mangfold, likestilling og inkludering, og jeg er glad for at de ansatte vurderer selskapet vårt som en arbeidsplass med plass til alle, sier Rami Jensen.

1. juni, når Aarhus Pride finner sted, innreder JYSK et område i Musikhusparken med hagemøbler og andre produkter fra interiørkjedens sortiment, der deltakerne kan sitte og slappe av, og så kan de delta i en konkurranse om å vinne et gavekort til JYSK i Danmark på 5000 danske kroner.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.