Kiwi deler 'fingertrikset' som får din kone til å elske deg enda mer denne sommeren

19/05/2024 23:15

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock.com/Kiwi
Foto: Shutterstock.com/Kiwi
Når du tenker på Kiwi, tenker du sannsynligvis på hva du skal handle inn neste gang til middag.

Kiwi er imidlertid mer enn bare en matbutikk, i hvert fall når man besøker nettsiden deres eller tilfeldig støter på dem i for eksempel Googles nyhetsfeed.

Det gjorde vi i dag, og her ble vi overrasket over å se et innlegg fra Kiwi som deler et helt spesielt fingertriks som din kone uten tvil kommer til å verdsette deg for, spesielt hvis hun er glad i kjøtt.

Ja, vi skjønner at det høres litt friskt ut, men det er det langt ifra. Lekkert og saftig er det derimot, og det hjelper deg å sikre den helt riktige smaken og konsistensen.

Kiwi har nemlig delt en guide der du bare kan bruke fingeren din til å måle om kjøttet har fått akkurat det det skal når det ligger på grillen og grilles.

Det kan nemlig være vanskelig å vurdere når kjøttet egentlig er ferdig, og hvis du vil ha det medium stekt, er det kjedelig om det plutselig er blitt gjennomstekt.

Med Kiwis lille 'fingertriks' kan du sikre deg at du blir sesongens store grillmester, og som nevnt tidligere, hvis din kone er glad i kjøtt, kommer hun til å elske deg enda mer denne sommeren hvis du mestrer Kiwi's 'fingertriks'.

Se trikset nedenfor:

Foto: Kiwi

Hvis du er i tvil om hvordan trikset fungerer, så skal du bare gjøre som på bildet. Kjenn på området med en finger. Hvis kjøttet ditt føles på samme måte som for eksempel det første bildet, så er kjøttet fortsatt rått.

Føles det derimot som på det siste bildet, så er det gjennomstekt.