Kjærestepar på romantisk ferie: Da de lander på flyplassen venter mannens gravide kone

13/05/2024 17:30

Henrik R

Nyheter
Foto: TiKTok
Foto: TiKTok
Hun trodde hun hadde funnet den eneste ene, men han viste seg å være en helt annen.

En romantisk ferie endte som en scene fra en film da mannens rasende, gravide kjæreste dukket opp på flyplassen – og etterlot hans nye kjæreste i totalt sjokk.

Det skriver Mirror.

Da hans løgner begynte å falle fra hverandre, ble det avslørt at hans hemmelige partner kun var uker fra å føde, og at han til og med hadde løyet om sin alder.

Madeleine Jaye matchet først med Jason på Tinder i desember, og de to utvekslet meldinger i nesten en måned før de møttes.

Den 22 år gamle trodde hennes match var 'for god til å være sann', og at de var 'enige om alt', de diskuterte til og med barn og deres fremtidsplaner.

Madeleine, fra Sheffield i South Yorkshire, innrømmer at hun selv trodde at Jason var ekteskapsmateriale, og de to reiseentusiastene bestilte en ferie til Spania sammen den 26. mars, tre måneder inn i deres 'virvelvindsromantikk'.

Men da paret landet på East Midlands Lufthavn en uke senere, sier Madeleine at en rasende gravid kvinne ventet på dem.

Den vordende moren forklarte at hun var Jasons kjæreste og skulle føde hans barn i løpet av få uker.

En brå slutt på ferien

Den kommende moren var angivelig ledsaget av sine foreldre, som begynte å 'skyve kameraer i [Jasons] ansikt' og skrike til Madeleine i det hun sammenlignet med en 'filmscene'.

Den gravide kvinnen avslørte senere for Madeleine at hennes tilsynelatende perfekte match hadde løyet om sitt navn og til og med sin alder – han hevdet å være 32, da han faktisk var 37.

Svindleren hadde angivelig vært utro mot sin kjæreste gjennom fire år med fire kvinner til dags dato, og hans partner hevdet at han hadde en historie med å forfølge yngre jenter.

Den traumatiserte studenten oppdaget også at hennes nye "kjæreste" hadde en annen sønn som han hadde holdt hemmelig. Madeleine hevder til og med at hun hadde to drømmer om at Jason fikk barn to uker før ferien, og at han bare 'lo av det'.

Første tinderdate

Madeleine hevder at Jason var hennes første Tinder-date – og at hun har blitt så arret av opplevelsen at hun har slettet appen for godt.

Madeleine delte sin historie:

"Jeg hadde aldri vært på en Tinder-date før i mitt liv, så jeg var nervøs. På vår første date møttes vi klokken 15. Jeg hadde ikke tenkt å bli så lenge, ​​og så ble klokken 22, og vi hadde bare snakket hele tiden. Vi snakket om fremtiden. Vi var bokstavelig talt enige om alt: når vi vil ha barn, hvordan vi vil at livet vårt skal være, hvordan vi ønsker at vår fremtid skal være, og vi matchet så godt. Det hørtes for godt ut til å være sant, og det var det fordi det var det." forteller hun og fortsetter:

"Det var en virvelvindsromantikk. Det hele skjedde så fort. Jeg merket ikke at noe var galt. Han [lot som om han var] veldig tilbaketrukket, han sa at han ikke hadde hatt mye hell med kvinner, og at han hadde fokusert på sin virksomhet, men nå var han klar til å finne noen. Da vi landet [på East Midlands Lufthavn], gikk denne jenta bort til ham og sa: 'Jeg er kjæresten hans, jeg føder om to uker.' Moren og faren kommer over, de skyver kameraet i ansiktet på ham, de roper til meg. Jeg gikk bokstavelig talt i sjokk. Jeg har aldri følt noe lignende."

Løy om navn og alder

For Madeleine kom alt som et sjokk.

"Jeg hadde ikke sett den komme. Jeg var der og tenkte at vi skulle gifte oss, og at han var fyren for meg, og plutselig har han et helt annet liv bak ryggen min. Jeg våknet [en natt], og jeg sa at jeg hadde drømt om at han hadde barn, og han bare lo av det. Han fortalte meg at han var 32, noe som allerede er litt gammel for meg, men så fortalte kjæresten hans at han faktisk var 37." forteller Madeleine og fortsetter:

"Han løy om etternavnet sitt. Jeg søkte på Facebook med etternavnet hans, og kontoen hans dukket opp med bilder av ham og kjæresten hans. Jeg har slettet Tinder, og jeg kommer aldri tilbake nå."

Madeleine hevder at Jason sendte henne en SMS etter at hun forlot flyplassen, og sverget på at kjæresten hans var en 'gal eks' som hadde 'fanget ham med et barn'.

Den uheldige Madeleine har imidlertid avbrutt all kommunikasjon med sin eks og har ikke sett ham siden deres ferie fikk en bitter slutt.

Madeleine advarer nå andre Tinder-brukere om å 'stole på sin magefølelse' når det gjelder nettdating.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.