Kvinne bruker bare 130 kroner i uken på shopping: Nå deler hun triksene sine

30/07/2023 07:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå avslører hun sine triks for å spare mye penger.

Det har ikke gått upåaktet at krisen virkelig har satt sitt preg på hele verden, hvorav mange unektelig sliter med å få endene til å møtes.

Og dessverre kan det også være en kunst å holde regningene så lave som mulig. En kunst som 41 år gamle Marion Tracey i den grad har funnet.

For mens familiene betaler mye penger hver uke, nøyer Marion seg med 130 kroner i uken. Det skriver The Mirror.

Marion avslører også at hun har klart å spare over 250 000 norske kroner ved å begrense utgiftene til kun 130 kroner per uke – inkludert mat og toalettsaker.

Marion Tracey, fra Letchworth, Hertfordshire, ble først interessert i å spare penger etter å ha sett amerikanske TV-serier om kupongdronninger.

41-åringen begynte da å undersøke hvordan hun selv kunne bruke denne metoden, samt andre løsninger for å spare penger.

Hun legger heller ikke skjul på at det har vært livsendrende, der hun gikk fra å bruke over 1200 kroner i uken på varer til kun 130 kroner.

Hun sier at det hjalp henne med å bygge et egenkapitalinnskudd for å kjøpe sitt første hjem: "Jeg har spart skikkelig i omtrent fire år", sa hun og fortsatte:

"Jeg ønsket å kjøpe mitt første hjem, og jeg visste at jeg ikke kunne gjøre det uten å stramme inn økonomien". Hun røper også at hun ikke hadde klart det uten en rekke apper som hjalp henne med å holde oversikt over forbruket.

Han forteller også at hun handlet mye med rabattkoder og matsvinn, og hun nøler ikke med å dele sine råd:

«Du bør også lage en liste og sørge for at du holder deg til den mens du handler. Og finn rabattkuponger der du kan, på nett eller i aviser. Gå til store supermarkeder dagen før en helligdag, da de vanligvis reduserer varer neste dag, så det er flere tilbud å få."

Hun avslører også at hun bruker minst to timer i uken på å sjekke tilbud og lage handlelister:

"Jeg bruker minst to timer i uken på å sjekke tilbud og skrive lister".