Kvinne kuttet av mannens 'edle deler': Nå snakker hun ut

27/06/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lorena Bobbitt kuttet av mannens penis med en kniv.

Lorena Bobbitt, utsatte mannen sin for noe av et overgrep da hun kuttet av mannens penis for tretti år siden.

Når det gjelder den tretti år gamle saken, har Lorena alltid hevdet at hun kuttet av ektemannen John Wayne Bobbitts penis etter at han voldtok henne - anklager han nekter for.

Den skjebnesvangre natten sov de i separate rom etter å ha bestemt seg for å skilles.

Men da John kom hjem fra en natt ute med en venn, gikk han inn i sin kones seng, holdt henne tilbake og tvang seg inn i henne, fortalte Lorena Bobbitt i retten. Det skriver The Mirror.

Etter den påståtte voldtekten gikk Lorena og fant en kniv. Hun plukket den opp, gikk opp trappene og 'kuttet Johns penis' mens han sov.

Hun kjørte deretter ut av sin bestevenninne Janna Biscuttis hus med den avkuttede penis i den ene hånden og den blodige kniven i den andre.

Den da 24 år gamle manikyristen fra Manassas, Virginia, USA, som ble stilt for retten i 1993, fortalte retten at hun hadde blitt seksuelt og fysisk misbrukt av John, da 26, gjennom deres fire år lange ekteskap.

Foto: Shutterstock/Lorena Bobbitt

"Jeg kuttet av penisen hans fordi han misbrukte meg så mye. Dette er hva som skjer når en mann presser en kvinne så langt og så lavt," sa hun i retten.

"Jeg husker første gang han voldtok meg. Jeg husker fornærmelsene og stygge ordene han sa til meg. Jeg husker hver gang han hadde analsex med meg. Han såret meg. Jeg husker alt. Alt," hulket hun.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.