Kvinne pusser opp huset sitt: Reaksjonen fra naboene gjør henne sjokkert

27/06/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det har dukket opp en sjokkerende video som viser et par som misbruker en enke fordi hun utfører oppussing i helgen.

Kvinnen i Orange County, som antas å være i 40-årene, hadde utført oppussingsarbeid i helgen da hun ikke var i stand til å gjøre det i løpet av uken på grunn av arbeidsforpliktelsene hennes.

Men naboene hennes hadde store problemer med dette og gikk hardt ut mot henne. Dette var ikke bare til tross for at mannen hennes døde av kreft, men til og med til tross for at hun var 'alene av en grunn'.

Videoen, som ble lagt ut av kvinnens datter Haeley Tran og siden har blitt slettet, viste at paret tok et problem med kvinnen da forbedringene i hjemmet var støyende.

I den kan man se de to naboene henvende seg til moren hennes og kalle henne 'den mest anale personen jeg noen gang har møtt'.

Moren til Haeley prøver å forklare at hun bare kan gjøre jobben i helgene, men paret reagerer sint, med en som sa: "Ta av deg masken så vi kan se deg. Du gjemmer deg fordi du skammer deg og er flau.

"Måten du oppfører deg på er så umoden for en gammel kvinne, det er flaut å oppføre seg slik."

Til tross for misbruket kalte moren til Haeley kravene om at hun skulle stoppe oppussingsarbeidet for "fullstendig urimelige". Dette tjente imidlertid bare til å irritere de to personene ytterligere.

Etter hvert avslørte moren til Tran at hun måtte gjøre jobben selv, etter å ha nylig mistet mannen sin til kreft. Parets sjokkerende svar var: "Karma er en 'bitch'. Jeg synes synd på deg. Du er alene av en grunn."

Datteren la senere ut en oppfølgingsvideo som forklarte at moren hennes er den "vakreste personen på innsiden og utsiden", og la til at "Gjør-det-selv-prosjektene vil ikke stoppe." Det skriver Unilad.