Kvinne sjekket telefonen under middagen: Var i ferd med å få pizzaen galt i halsen da hun så meldingen

16/05/2023 12:50

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne holdt på å bli kvelt i pizzaen sin da telefonen ringte, og det var noen virkelig gode nyheter i den andre enden.

En kvinne i 40-årene fra Aalborg kommune, i Danmark, vant 1 000 000 danske kroner på Millionærgarantien fra Lotto.

Den heldige vinneren, som har et PLUS-abonnement, oppdaget at hun hadde blitt millionær da hun besøkte en familie. Hun hadde akkurat satt tennene i et pizzastykke da hun sjekket telefonen, der det hadde kommet en e-post fra Danske Spil.

– Det sto rett og slett at jeg hadde vunnet en million! Vanligvis står det 50 kroner, så det var en viss forskjell, sier hun og ler:

"Jeg satte pizzaen i halsen, jeg måtte bare vise e-posten til mannen min og spørre om den var sann, eller om noen prøvde å lure oss."

– Han trodde definitivt det var falskt, selv om jeg sa at det lignet på e-postene jeg vanligvis får. Men det var bare umulig å forstå at man kan være så heldig, forklarer hun.

Kvinnen, som er millionær nr. 3772, logget inn på PLUSS-kontoen sin, og der kunne hun riktig se at det ikke var juks i spillet, og at hun nå kunne skrive millionær på CV-en. Om kvelden ble familiemedlemmene hun hadde funnet premien sammen med, invitert til takeaway og rødvin.

Allerede tirsdag hadde pengene gått inn på vinnerens konto, og det var litt av en opplevelse.

– Så det er en veldig rar følelse. Det er ikke noe vi har prøvd før å se så mange nuller i pluss på kontoen.

Det ferske millionærparet har to barn som ikke vet noe om gevinsten. Og slik må det forbli.

– Vi vil ikke at noen, foruten våre foreldre og noen få andre familiemedlemmer, skal vite om det. Så vi holder det egentlig hemmelig for barna for deres egen skyld. Vi synes ikke det er rettferdig at de må gå rundt og være forsiktige med hva de sier. Det betyr imidlertid ikke at vi ikke vil ødelegge dem. Vi gjør det bare litt skjult. For eksempel planlegger vi en lengre tur til USA når du kan komme deg ut i verden igjen. Generelt skal de skjemmes bort med opplevelser i stedet for ting, sier den glade vinneren.