Luftangrep i Gaza tar livet av Hamas-lederens tre sønner

11/04/2024 10:07

Sofie

Nyheter
Ismail Haniyeh. Foto: Anas-Mohammed / Shutterstock.com
Ismail Haniyeh. Foto: Anas-Mohammed / Shutterstock.com
Sønner av Hamas-leder drept.

Det Hamas-tilknyttede nyhetsbyrået Shebab har meldt at tre sønner av Ismail Haniyeh, den politiske lederen av Hamas-bevegelsen, har blitt drept i et luftangrep utført av Israel i Gaza.

I løpet av de siste 24 timene, har helsemyndighetene i Gaza rapportert at 122 palestinere har mistet livet som følge av israelske angrep.

Omstendighetene rundt det spesifikke angrepet som førte til dødsfallene til Haniyehs sønner, er foreløpig uklare.

Det skriver TV2.

Ismail Haniyeh, som er 62 år gammel, oppholder seg ikke lenger i Gaza og har de siste årene bodd i Qatar. Angrepet som tok livet av hans sønner, blir av ham tolket som et forsøk på hevn og drap fra israelsk side.

– De som tror at Hamas vil endre kurs fordi noen angriper sønnene mine, lider av vrangforestillinger, sier Haniyeh til Al Jazeera. 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.