Madonnas familie bryter tausheten: Stjernen ble hastet til sykehuset

02/07/2023 11:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Familien til Madonna har åpner opp etter at stjernen ble hastet til intensivavdelingen.

Madonna ble funnet bevisstløs lørdag (24. juni) mens hun var i New York og hastet rett til sykehus, hvor hun ble angivelig intubert over natten.

Manageren hennes, Guy Oseary, avslørte senere at hun led av en "alvorlig bakteriell infeksjon", og ville utsette turneen.

I et sjokkerende øyeblikk har musikerens familie avslørt at tilstanden hennes var så alvorlig at de «forberedte seg på det verste».

Et familiemedlem sa til Daily Mail: «De siste par dagene har ingen egentlig visst hvilken retning dette kom til å snu, og familien hennes forberedte seg på det verste.

"Derfor ble det holdt hemmelig siden lørdag. Alle trodde at vi kunne miste henne, og det har vært realiteten i situasjonen." Familiemedlemmet la også til at helseskremselet hadde vært en "vekker" for Madonna.

De avslørte at sangeren hadde presset seg selv "ekstremt hardt" foran sin kommende turné.

De la til: "Dette vekket henne virkelig. Hun har ikke levd et så sunt liv som hun burde vært for sin alder, og hun har slitt seg tynn de siste par månedene.

"Hun tror at hun fortsatt er ung når hun faktisk ikke er det. Hun tror også at hun er uovervinnelig."

Madonna hadde angivelig jobbet seks dager i uken for å øve for turneen, med tidligere kilder som sa at hun hadde "drevet alle oppover veggen med sin perfeksjonisme".

Diskusjon av turneen skal også ha blitt utestengt fra sangerens seng siden hun 'trenger å hvile' etter prøvelsen.

Slektningen sa: "Alt, inkludert denne turneen, går i baksetet akkurat nå, og ingen har engang lov til å nevne noe som er relatert til jobben rundt henne fordi hun vil miste skitten.

Hun vil sette karrieren og berømmelsen foran helse til den dagen hun er død."

En uttalelse fra Madonnas ledelse bekreftet at hun forventes å bli helt frisk, men at turnéforpliktelser har måttet utsettes.

Der sto det: «Lørdag 24. juni utviklet Madonna en alvorlig bakteriell infeksjon som førte til flere dagers opphold på intensivavdelingen.

"Helsen hennes er i bedring, men hun er fortsatt under medisinsk behandling. Full bedring forventes." Madonna skulle arrangere sin 40-årsjubileumsturné, som skulle starte i Vancouver 15. juli.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.