Mann flytter sammen med kjæresten: Så oppdager han hennes ekle vane

06/05/2024 23:01

redaktion

Nyheter
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Hva er din partners mest usmakelige vane?

Når du er i et forhold, lærer du over tid alle din partners vaner å kjenne – de gode, de dårlige, og noen ganger de virkelig grusomme.

Så hvis du leser dette og er singel, vil du kanskje trøste deg med kunnskapen om at du slipper å håndtere andres 'ekle' vaner.

For eksempel denne mannen, som gjorde en alarmerende oppdagelse om hva kjæresten hans gjør med sine kontaktlinser ved dagens slutt.

Det rapporterer Ladbible.

I stedet for å kaste dem i en søppelbøtte, som du ville forvente når det er tid for å lukke øynene, tar hun dem bare ut og kaster dem bak sengen.

Et bilde av den sjokkerende oppdagelsen ble delt anonymt av mannen på Reddit, med bildeteksten:

"Min partner kaster sine daglige kontaktlinser bak hodegjerdet på vår seng."

Som du kan forestille deg, gikk bildet alt annet enn ubemerket hen siden det ble lagt ut 9. februar, og seerne var raske til å dele deres absolutte avsky – og forvirring.

Dette er verre enn mangel på støvsuging

"Folk som disse kan jeg ikke forstå. Hvor tror de at de blir av?" spurte en seer.

En annen spurte: "Har hun ikke en liten søppelbøtte ved sengen sin?!"

Dette fikk en tredje seer til å skrive: "Jo, men hun kan ikke se den."

"Jeg forstår bare ikke dette," skrev en fjerde. "Mitt hus er på ingen måte perfekt. Jeg utsetter støvsuging, rengjøring og skrubbing av toaletter. Men slikt tilføyer bare galskap til kaoset."

En femte fortalte at de har vært i en lignende situasjon, og skrev:

"Min tidligere romkamerat gjorde dette. Han etterlot dem på sofabordet, kjøkkenbenken, overalt. Da vi flyttet ut, foretok jeg en siste gjennomgang av leiligheten, og på rommet hans var det en stor blå flekk av uttørkede kontaktlinser som hadde smeltet sammen med tregulvet."

En kommer til hennes forsvar

Imens forsvarte en Reddit-bruker kvinnen, om enn på en liten måte.

De delte:

"Før min øyeoperasjon tok jeg ut mine daglige kontaktlinser og kastet dem i søppelbøtten på badet eller ved siden av sengen. Problemet er at så snart de var ute av øynene mine, kunne jeg bare se omtrent femten centimeter fra ansiktet mitt, og linsene er buede og våte og forsvinner noen ganger der jeg forsøker å finne dem. Et år senere finner vi fortsatt uttørkede kontaktlinser som sitter fast i ting. Ikke noe som det partneren din gjør, dog..."

Alt dette reiser spørsmålet: hva er din partners mest usmakelige vane?

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.