Mann reddet 27 hunder fra brennende bygning

24/06/2023 11:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sebastián Arias har blitt en helt etter å ha risikert livet for å redde 27 hunder fra en brann.
Helt uten kappe!

Sebastián Arias er den colombianske statsborgeren som ikke nølte med å risikere livet for å redde 27 hunder som var fanget på taket av et brennende hus i Gamarra.

Gjennom en videosending på sosiale nettverk kan du se hvordan den modige mannen begynner å kaste dyrene fra taket på et laken som naboene holder for å dempe fallet.

Til manges overraskelse er Sebastián en person som bor på gaten; men det ville ikke være av økonomiske grunner, men av hannes egen beslutning. Vi forteller deg nøyaktig hva han sa.

Under et intervju for Latina avslørte Sebastián at han føler seg for glad og i fred for å ha hjulpet en annen person og 27 dyr.

For tiden bor han i en av landsbyene i nærheten av der brannen oppsto, i skjæringspunktet mellom avenyene Aviación og García Naranjo, i La Victoria.

Selv om han har familie i Medellín, Colombia, foretrekker han å leve på den måten og uten å vite om familien sin.

-Livet er mitt. Jeg kom hit for å møte meg selv og jeg skulle fortsette å reise opp til Chile, men jeg ble. Jeg bor på gaten, men jeg lever lykkelig. Jeg lever etter det jeg har, og jeg er rolig fordi Jeg har hunden min, var ordene til den nye helten uten kappe.

På spørsmål om han vil at familien skal vite om ham, sa han: "Jeg vil ikke at de skal vite hvordan jeg har det, fordi jeg vet hvordan de kommer til å bli."

Angående gesten han gjorde for å forhindre at 27 hunder døde i Gamarra, sa Sebastián Arias at han følte en spesiell følelse.

- I morges kom de med mat til hunden min. Jeg begynte nesten å gråte, sier han til La República.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?