Mann tar bilder av huset for å selge det: Overså én liten detalj

08/05/2024 15:02

Henrik R

Nyheter
Foto: Pixabay
Det ble et meget avslørende bilde han tok.

Å sørge for at hjemmet ditt ser best mulig ut når det skal selges, er alltid fylt med utfordringer, men en mann gjorde en stor feil i et av bildene han hadde sendt inn til eiendomsmegleren.

Det skriver Mirror.

Det er ikke enkelt å ta det perfekte bildet av din ydmyke bolig. Eiendomsmeglere har avanserte kameraer med sofistikerte linser som er i stand til all slags fotomagi.

Veldig avslørende bilde

Når det bare er deg og din iPhone, er det vanskelig å oppnå de samme resultatene. Det er likevel noen ting du kan gjøre for å hjelpe deg selv.

Sørg for at rommet ditt ikke er rotete, finn den beste vinkelen og fjern enhver mulighet for pinlige situasjoner fra bildet.

Det høres enkelt ut, men for én mann lyktes det ikke å følge det siste punktet, noe som satte ham i en pinlig situasjon.

Huseieren lastet ved et uhell opp et MEGET avslørende bilde av sitt rom til en eiendomsmeglers nettsted i Singapore og måtte til slutt be dem om å fjerne det.

Tok av seg klærne

Eieren av en maisonette fortalte lokale medier at han hadde gjort rent i eiendommen før han tok bilder for å hjelpe til med salget.

Etter å ha slitt med rengjøringen, tok han av seg klærne for å kjøle seg ned og tok deretter noen bilder av rommene.

Dessverre innså han ikke at han ved et uhell hadde tatt et bilde hvor et speil avslørte hans nakne kropp.

Bildene ble deretter delt på eiendomsmeglerens side, og det var først da en venn av den anonyme mannen påpekte detaljen, at han ble oppmerksom på det.

Bildene ble heldigvis raskt fjernet.

En talsperson for eiendomsmeglere 99.co sa at ingen i selskapet hadde lagt merke til den pinlige feilen, og at de angret på at de ikke fjernet bildet raskere.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.