Merkelig russisk handling: Sender påfugler til fronten i Ukraina

11/05/2024 21:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nei, det er ikke for å sette dem i kamp...

En dyrehage i Lipetsk i Russland har sendt uvanlig «humanitær hjelp» til kampsonen i Ukraina.

Dyrehagen har sendt to påfugler til fronten for å øke moralen blant russiske styrker.

Dette skriver det ukrainske mediet Pravda på bakgrunn av et nå slettet innlegg på sosiale medier fra dyrehagen.

Russerne håper angivelig at "skjønnheten i disse fuglene vil lyse opp soldatenes kamprutine"

Ikke en reklame

Ifølge Pravda skrev dyrehagen i innlegget at målet var å inspirere de russiske soldatene med fuglenes skjønnhet i det harde kampmiljøet.

Det ble også understreket at dette ikke var en reklame for dyreparken, men i stedet en gave "fra bunnen av hjertet".

Hagen delte også en video der en av soldatene takket dem og nevnte at det bygges en stor fugl for påfuglene. Han sa at soldater vil være i stand til å "finne litt åndelig ro" eller "bare tenke på og beundre fuglens skjønnhet" der.

Stjeler sjeldne dyr

Under den russiske invasjonen av Ukraina har det vært flere historier om russiske styrker som stjeler for eksempel sjeldne dyr fra ukrainske dyreparker i områdene kontrollert av russerne.

Dette skal blant annet ha skjedd hos altfor sjeldne bengal tigre i flere dyreparker, på samme måte som sebraer også er tatt fra et naturreservat på den okkuperte halvøya Krim.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.