Meteorologisk institutt melder: Gult farevarsel for snø

19/04/2024 14:28

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Helgeværet bringer med seg en blanding av nyheter.

Helgeværet bringer med seg en blanding av nyheter for ulike deler av landet.

Mens innbyggerne i Nord-Norge kan se frem til lysere vær, må de som bor i Møre og Romsdal og deler av Trøndelag forberede seg på mindre vårlige forhold.

Her er det gult farevarsel for snø, og det kan være lurt å finne frem vinterjakken igjen. Det skriver VG.

– Vi har sendt ut farevarsel for snø for Møre og Romsdal og deler av Trøndelag. Natt til, og første del av lørdag, venter vi fem til ti centimeter snø. I høyden kan de komme mer! Husk å bruke riktige dekk og kjør etter forholdene, skriver Meteorologisk institutt.

For de som er lei av vinteren, kommer det oppmuntrende nyheter for neste uke. Det er nemlig ventet fint vær i nesten hele Norge. Les mer om værutviklingen her.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.