Michael «Mike» Heslin er død

08/07/2024 12:06

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Skuespilleren Michael "Mike" Heslin har gått bort i en alder av 30 år.

Hans ektemann, Scotty Dynamo, bekreftet dødsfallet på Instagram.

Heslin døde 2. juli etter å ha tilbrakt en uke på sykehus grunnet uventede hjerteproblemer.

I sitt innlegg delte Dynamo et bilde av Heslin og skrev en rørende hyllest til sin avdøde ektemann, bestevenn og sjelevenn. Han beskrev Michael som ung og ved god helse, og at legene ikke kunne forklare hva som skjedde. Dynamo uttrykte Michaels strålende, uselviske og talentfulle natur, og hvordan han var en ekte skytsengel som fikk frem det beste i alle han møtte.

Dynamo delte også hvordan Heslin støttet ham gjennom flere runder med kreft og fikk ham til å føle seg uovervinnelig.

– Å møte deg var det beste som noen gang har skjedd meg. Du er min verden, mitt alt. Da jeg kjente ditt siste åndedrag, knuste hjertet mitt i en million biter. Hvis jeg kunne byttet plass med deg, ville jeg gjort det på et øyeblikk. Men jeg vil ta det en dag av gangen, som du alltid sa, og leve hver dag til ære for deg, skrev han.

Videre i hyllesten nevnte Dynamo at de to var i ferd med å starte en familie. Michael hadde alltid følt at han var ment å bli far, og de hadde allerede diskutert babynavn.

– Hvis jeg noen gang blir pappa, vil jeg oppkalle sønnen min etter deg og håpe at jeg kan oppdra ham til å bli halvparten av den mannen du var. (...) Jeg elsker deg for evig og alltid.

Heslin og Dynamo skulle ha feiret Michaels bursdag om tre uker, og deres første bryllupsdag om fire måneder.

Michael Heslin var kjent fra thrillerserien "Special Ops: Lioness", og han hadde også roller i "The Influencers" og "The Holiday Proposal Plan".

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.