Mondelēz tilbakekaller Marabou Melkesjokolade: Kan utgjøre en helserisiko

17/04/2024 08:55

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Melkesjokoladen blir nå tilbakekalt.

Mondelēz International har initiert en tilbakekalling av Marabou Melkesjokolade 200g med en best før-dato 12.10.2024 og batchnummer OUV0135022.

Tilbakekallingen skyldes at produktet kan inneholde biter av Marabou appelsincroissant, som inkluderer mandler, et allergen som ikke bør være til stede i Marabou melkesjokolade.

Dette skriver Mondelēz International i en pressemelding.

Produktet er normalt merket med advarselen "kan inneholde nøtter", men tilstedeværelsen av mandler kan utgjøre en helserisiko for personer som er allergiske mot spesielt mandler.

Selskapet ser svært alvorlig på hendelsen og har startet en etterforskning for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Forbrukere som har kjøpt Marabou melkesjokolade med den spesifikke utløpsdatoen og batchnummeret, blir bedt om å returnere sjokoladen til kjøpsstedet for refusjon.

Du kan også kontakte Mondelēz kundeservice for mer informasjon på e-post [email protected] eller på telefon 020-72 00 26.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.