Mor mistet sønnen i ubåtulykken: Nå kommer hun med en hjerteskjærende avsløring

27/06/2023 21:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Christine Dawood mistet både sønnen og mannen sin.

19 år gamle Suleman Dawood døde på tragisk vis sammen med sin far Shahzada og tre andre i OceanGate-ubåten etter at den katastrofalt imploderte sist søndag.

Men Christine Dawood har nå fortalt hvordan hun opprinnelig var ment å gå ned for å se Titanic-vraket før Covid-pandemien rammet. "Så gikk jeg tilbake og ga dem plass til å sette [Suleman] opp, fordi han virkelig ville det," sa hun til BBC.

Familien, som bor i Surbiton, Sørvest-London, inkludert datteren Alina, 17, hadde kost seg og fleipet før Suleman og Shahzada gikk om bord i ubåten. Dette er skrevet av The Sun.

"Jeg var veldig glad i dem fordi de begge virkelig ønsket det," sa hun.

Christine avslørte også at sønnen hennes, som studerte ved University of Strathclyde i Glasgow, hadde håpet å slå verdensrekord med sin Rubik's Cube mens han var på ekspedisjonen til det berømte forliset. Han hadde også med seg et kamera for å dokumentere øyeblikket.

"Han sa: "Jeg vil løse Rubiks terning 3700 meter under havet på Titanic," sa moren.

I tillegg til Suleman og faren hans, døde tre andre personer om bord: OceanGate-sjef Stockton Rush, den britiske milliardæren Hamish Harding og den franske marineveteranen Paul-Henri Nargeolet.

Det kommer etter at Sulemans tante hevdet at sønnen hennes var livredd før han gikk om bord i ubåten. Tanten hevdet at nevøen hennes "ikke var klar for det" og følte seg "redd".

Hun la til at han følte seg tvunget til å glede faren sin, som var lidenskapelig opptatt av Titanic.

Læs også: