Morten Ramm avslører: Slutter som komiker

04/04/2024 15:27

redaktion

Nyheter
Foto: Montreux/NTB
Foto: Montreux/NTB
Nå avslører han den store nyheten.

Komiker Morten Ramm (45) annonserte på Instagram torsdag at han har besluttet å "legge opp" som komiker.

I en video som ble delt i samme innlegg, forklarer han at selv om han vil fortsette med humor, vil det ikke lenger være hans primære fokus.

Ramm utdyper sin beslutning i en uttalelse til God kveld Norge:

– Skal fortsette med humor, men mest alt mye annen drit. Så tittelen komiker blir borte. 

Han forteller videre om sitt engasjement med VGTV og den kommende sesongen av «Bordtenniskameratene» (BTK), som har premiere 9. april, vil fortsette som vanlig. Han understreker at han trives godt med arbeidet der.

Videre planlegger Ramm å gå mer i detalj om sin karriereendring i neste episode av podkasten «Enkel Servering», som han co-vert sammen med Martin Sleipnes (38) og Ole Soo (42). Det skriver TV2.

Denne omorganiseringen av hans profesjonelle liv markerer en ny fase, hvor humor fortsatt vil spille en rolle, men ikke i samme omfang som tidligere.

Nedenfor kan du se videoen:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.