Multimilliardærens 16 år gamle datter funnet etter seks dager: Mann pågrepet

07/05/2024 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Marin County Sheriff’s Office
Foto: Marin County Sheriff’s Office
Den16 år gamle jenta er funnet etter å ha vært savnet i seks dager.

Nu reagerer den 16-åriges far, mangemilliardæren Stewart Butterfield.

Mint Butterfield ble funnet lørdag like før midnatt i en hvit varebil i San Francisco-området Tenderloin, beryktet for sin høye kriminalitet og store problemer med narkotikamisbruk.

Det skriver The San Francisco Standard.

Den 16-årige var – heldigvis – uskadt, men ikke alene.

Og personen tenåringen var sammen med er pågrepet.

Det dreier seg om en 26 år gammel mann som beskrives som en bekjent av Mint Butterfield.

Han sitter nå i varetekt og politiet mistenker ham for kidnapping, for å ha overtalt 16-åringen til å rømme hjemmefra og medvirke til kriminelle handlinger fra Mint Butterfield.

Det var moren til Mint Butterfield – gründer og grunnlegger av fotoappen Flickr, Caterina Fake – som slo alarm mandag morgen etter at Mint Butterfield forsvant fra hjemmet sitt i San Francisco-forstaden Bolinas.

Mint Butterfield hadde lagt igjen en i hjemmet før han forsvant.

Sammen med 16-åringens far, mangemilliardæren Stewart Butterfield, og stefaren Jyri Engeström, som også er gründer, har hun reagert på nyheten om at Mint Butterfield er funnet i god behold.

– En hjertelig takk til all familie, venner, frivillige og fremmede som ringte inn med tips og gjorde denne redningen mulig, sier familien i en uttalelse.

– Vi vil spesielt takke de erfarne politifolkene som forstår den høyst reelle trusselen fra kriminelle som bruker narkotikaens attraktivitet til å stelle tenåringer, sier 16-åringens mor, far og stefar.

Kanadiske Stewart Butterfield grunnla teamkommunikasjonsplattformen Slack og ble mangemilliardær da han solgte selskapet til Salesforce i 2020.

Stewart Butterfield og Caterina Fake ble skilt i 2007, samme år som Mint Butterfield ble født.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.