Nå er det nyheter i Madeleine McCann-saken

29/11/2020 17:40

Emma

Nyheter
Politiet sier nye spor har blitt gjort i forhold til den lille jenta Madeleine McCann, som forsvant fra et feriested i Portugal for 13 år siden.

Nå sier politiet som etterforsker Madeleine McCanns forsvinning at de har kommet opp med noen interessante nye spor som de håper kan bringe dem nærmere å løse saken, som har vært savnet i 13 år.

Madeleine McCann var på ferie med sine foreldre i feriebyen Praia da Luz i Portugal, som er svært populært blant britiske turister. Siden da har politiet i flere land lett etter den lille jenta som forsvant fra foreldrenes hotellrom hvor de hadde lagt henne i dvale.

Politiet har tidligere uttalt at deres hovedmistenkte er pedofil Christian Brueckner. Den 43 år gamle tyske mannen sitter for tiden i et fengsel hvor han soner en ny dom.

Undersøker nye "interssante" ledetråder

Det er det aktor Hans Christian Wolters, som er knyttet til saken, forteller meg.

"Vi har mottatt spor fra England, blant annet fra turister som var på ferie i Portugal i denne perioden," sa aktor til The Mirroravisen førdu fortsetter:

«Vi har noen bilder som kan være interessante», sier Wolters, før han legger til at sporene ser lovende ut.

Sporene vil imidlertid ta tid å få etterforskningen til bunns, la det til. Spesielt fordi Storbritannia forlater EU. Brexit forventes å forsinke prosessen som «mange ting kan ikke bare avklares på kort varsel».

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.