Nå reagerer Emilie Meng-advokat

18/04/2023 09:48

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto
Etter den innledende høringen av en 32 år gammel mann som er siktet for frihetsberøvelse og overgrep mot 13 år gamle Filippa, har Emilie Meng-familiens advokat stått frem.

Bistandsadvokat Mai-Brit Storm Thygesen i Emilie Meng-saken mener det er nødvendig å se nærmere på en mulig sammenheng mellom de to sakene, ettersom unge jenter sjelden forsvinner i Danmark.

Emilie Meng-saken er fortsatt uløst etter syv år.

Det er riktig å undersøke om det er noen som helst sammenheng mellom drapssaken mot 17 år gamle Emilie Meng i 2016 og den siste sjokkerende saken, den om 13 år gamle Filippa, som plutselig forsvant, men heldigvis ble funnet i live.

Advokaten, som har snakket med TV 2, mener det er flere likhetstrekk i de to sakene, hvorav den største selvsagt er plasseringen.

Emilie Meng forsvant fra byen Korsør, hvorpå hun senere ble funnet død i et vann ved Borup.

13 år gamle Filippa ble funnet av politiet i en bolig i Korsør.

– Som advokat for moren til Emilie Meng har jeg alltid hatt – som hun har – et håp om at personen som drepte Emilie skal bli funnet, og at håpet aldri har forsvunnet for noen av oss. Det er klart at hvis noe i denne saken kan føre til en avklaring, vil det gjøre meg veldig glad, sier advokaten til TV 2.

Det er snart 7 år siden Emilie Meng forsvant, og det har ennå ikke vært mulig å finne morderen hennes.

I den ferske saken om Filippa er en 32 år gammel mann pågrepet, mens en annen gjerningsmann kan være på frifot. Dette ble nevnt i forbindelse med grunnlovsgranskningen mandag.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.