Nå reagerer familien til 13-åringen: Én ting overskygger alt

29/04/2023 07:50

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå har familien til 13-åringen reagert.

Det er mindre enn to uker siden hele Danmark satt på kanten av stolen da en 13 år gammel jente på mystisk vis hadde forsvunnet.

Etter 27 timer borte fra jordens overflate ble hun funnet i et hus i Korsør. Samtidig som hun ble funnet, ble en 32 år gammel mann pågrepet.

Under forsvinningen ble den 13 år gamle jenta voldtatt, men til tross for de tøffe omstendighetene er det takknemlighet i familien til den 13 år gamle jenta.

Ifølge den 13 år gamle jentas advokat, Hari Aaby Mandic, som er stemmen til 13-åringens familie, er det takknemlighet som overskygger alle andre følelser.

Dette sier Hari Aaby Mandic til SE og HØR.

– Foreldrene uttrykker enorm takknemlighet. Både til myndighetene, men også til offentligheten, sier han.

Videre legger han til at takknemligheten er enda større etter de nye siktelsene.

Onsdag kom det frem under pressekonferansen at 32-åringen fra kidnappingssaken nå også er siktet for drapet på Emilie Meng, samt et annet overgrep mot en 15 år gammel jente.

Hari Aaby Mandic opplyser imidlertid at familien til den 13 år gamle jenta ikke er klar til å snakke ut ennå, ettersom følelsene fortsatt er på utsiden av klærne hennes.

Etter den grusomme hendelsen der familiens 13 år gamle jente ble kidnappet og voldtatt, trenger familien ro.

I kidnappingssaken erkjente den 32 år gamle mannen delvis straffskyld for anklagene mot ham i den saken.

Hvilke deler han har erkjent delvis straffskyld for, vet vi ennå ikke.

32-åringens ektemann har nektet for de siste anklagene, som inkluderer drapet på Emilie Meng og overgrepet på en 15 år gammel jente.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.