Netflix vekker raseri: Fjerner denne funksjonen

28/05/2024 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Netflix-brukere over hele verden er frustrerte og sinte.

Netflix-brukere over hele verden er frustrerte og sinte etter at en uventet oppdatering fjernet nedlastingsfunksjonen fra Windows-appen deres.

Denne endringen har utløst en bølge av misnøye blant Netflix-abonnenter som ofte har stolt på å kunne se innhold offline, spesielt når de er på reise eller i områder med upålitelige internettforbindelser.

"Dette er et slag for oss som reiser mye. Plutselig kan du ikke lenger se nedlastingene dine på lange flyreiser eller togreiser," delte en skuffet bruker i et nettforum dedikert til strømmetjenester.

Så langt er det bare Windows-brukere som har blitt berørt av denne endringen, noe som har skapt ytterligere forvirring og frustrasjon blant dem.

"Hvorfor bare oss? Det er urimelig og urettferdig diskriminerende," uttrykte en annen bruker, som gjenspeiler en økende følelse av urettferdighet blant Windows-brukere.

Som en midlertidig løsning anbefales det å deaktivere automatiske oppdateringer i Microsoft Store. Dette kan forhindre tap av nedlastingsfunksjonalitet på kort sikt, men det er ikke en bærekraftig løsning, da fremtidige oppdateringer kan tvinge brukere til å godta de nye vilkårene.

For de som ønsker å fortsette å nyte innhold på større skjermer, kan det være nødvendig å bytte til enheter med andre operativsystemer som macOS, Android eller iPadOS.

"Vi håper Netflix vil revurdere avgjørelsen deres slik at vi kan fortsette å nyte favorittprogrammene og filmene våre mens vi er på farten," la en tredje bruker til.