Normal tilbakekaller godteri umiddelbart: Funn av metallbiter

19/06/2024 14:32

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Kan utgjøre helsefare.

Butikkjeden Normal har besluttet å tilbakekalle poser med kjærlighet på pinne på grunn av fare for metallbiter i produktet, noe som kan utgjøre en helsefare.

Tilbakekallingen gjelder 250-grams poser av merket «Lolli», som inneholder 25 assorterte kjærlighet på pinne i hver pose. Det skriver Haugesunds avis.

Produktet er produsert i Pakistan og importert av Normal AS i Danmark via Nederland. Det er solgt i alle Normals butikker i Norge.

I Haugalandet er det flere Normal-butikker, blant annet på kjøpesentrene Markedet, Oasen Storsenter, Amanda Storsenter, og Amfi Åkrehamn.

På grunn av en produksjonsfeil er det risiko for at synlige metallbiter på 3–5 mm kan finnes i produktet. Disse metallbitene kan forårsake skader i munn, svelg og mage-tarmkanalen, ifølge Mattilsynet.

Normal Norge AS informerer at de aktuelle posene er trukket tilbake og ikke lenger er tilgjengelige i butikkene. Kunder som har kjøpt produktet bes om å kaste det eller returnere det til butikken.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.